GOTT NYTT ÅR!!

Jaha, så var det dags igen. Om 2 timmar och 53 minuter är det dags att tjoa "GOTT NYTT ÅR!!!" igen. Igen! IGEN! Jag hajjar inte hur snabbt tiden egentligen går!

Nåväl

Gott nytt år på er!

/mie

Många paket blir det

Mitt vardagsrumsgolv är belamrat av paket som ska skickas imorgon. Jösses! Säger jag bara - har folk inget bättre för sig än att mellandags-rea-shoppa hos Elva små troll?!

Skämt åsido så är det härligt att se lagret sina, snart kommer vårens nyheter - underbart! Jag är så trött på alla gamla mönster (ja nästan alla i alla fall, Molos kaniner kommer jag nog älska för alltid!) och det ska bli kul att se vad det nu är som jag beställt tills i vår/sommar!

Nu ska jag gå och sova, borde nannat för minst 2 timmar sedan :-S

/mie

Ojoj, hittade en massa roliga bilder här, måste lägga upp en av dem;

image252

En liiiten glad EssiPessiPäronPung!

NU sova!

/mie

Ikväll gick det troll i killarna!

Eskil slocknade i soffan kl 19. Han bara välte helt plötsligt, sov som en liten gris. Jag bar in honom i sovrummet och trodde han skulle sova för natten, så som han alltid gör även när han somnar redan kl 19 (däremot vaknar han ofta rätt tidigt då men sällan tidigare än 7 så det är väl ok).

Kl 22.27 kommer han upptassande. Nu, kl 01.11 ligger han jämte mig här i soffan och sover inte. Han är nog på G nu och sover troligen inom 20 min men ändå... Förhoppningsvis sover han framåt 10-11 imorgon nu så han slipper vara så trött.

Valter å andra sidan somnade inte förrän efter 21.30 och strax innan 23 kommer han upp, sätter sig på huk i hallen och ... kissar ! Sedan gick han ut i köket. Det är första gången han går i sömnen, helknäppt. Jag fick av honom den kissiga pyjamasen och la honom igen men sedan kom han upp en gång i halvtimmen och bajsade. Detta fram till för en timme sedan ungefär.

Hallå? Varför håller de på såhär? De brukar somna vid 20-21 och sova till 8-10 utan avbrott. Eskil ammar en gång per natt men det är oftast strax innan han går upp men annars soooover dom. Nåväl, det är ju sällan det händer så man får väl vara tacksam för det men vad knasiga dom är ibland, jag var tvungen att kolla om det var fullmåne idag(inatt) (men icke, 26 dagar kvar till nästa ;-D)

NU stängde han ögonen, nu sover han!

God natt!

/mie

GOD JUL!

image251

Jag mailade ut till alla och några till men det verkar inte ha funkat...

Nåväl!

God Jul!

/mie

Julskinka! Varm julskinka!

Nu är den snart klar, årets julskinka. Sedan lite drygt 2 timmar kokar den i coca cola tillsammans med en gul lök. Det doftar ljuvligt i hela lägenheten och jag är så hungrig att jag kanske dör :D

Snart, snart är den färdig och då kommer jag äta upp typ halva medan den är varm.

SLURP!

/mie

Duuuuuuuuuuuuuuu

Jag avskyr Magnus Uggla-reklamen. "Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, du e duuuuuuuuuuuuuuuu" och hans genomträngande röst skär som en skalpell genom trumhinnorna.

Gillar inte, tycker karln är ett skämt

/mie

Här var det sjukt

I natt grät Eskil ett par gånger och kändes "obekväm" på något sätt. Han sov när jag gick till skolan och jag sa till B att hålla lillpluttas hemma. Sagt och gjort Eskil fick följa med hem igen efter Valter lämnats på dagis och sedan har han sovit mer eller mindre hela dagen. Han har en hel massa feber och verkar ha ont men kan inte berätta var.

Nu har han precis badat och fått i sig lite hemmalagad nyponsoppa och verkar må lite bättre. Jag avvaktar med febernedsättande en stund till så får vi se vad som händer!

Annars är det väl sådär. Det är jobbigt med praktiken, går inte alls bra just nu :-( Trots att det bara är 4-5 dagar kvar känns det så pass jobbigt att jag vill riskera att inte bli godkänd och bara strunta i att gå dit. Min handledare är inte bra. Inte alls :-(

Pratade med min omvårdnadshandledare om detta idag och hon skulle prata med dem på tele. Det känns också väldigt jobbigt och jag vet inte vad jag ska ta mig till faktiskt. Det enda positiva i det hela är att omv. handledaren känt samma sak om min handledare som jag berättade idag och hon hade mer eller mindre väntat sig att det skulle bli problem. Den första handledaren hade bara positivt att säga, hon tyckte allt gick så himla bra och att jag lärde mig snabbt osv. Den nya verkar inte se kunskapen alls utan stirrar sig blind på tiden. Märkligt...

Imorgon är det luciafirande på dagis men det kommer jag missa för det krockar med praktik-h*****et. Jag försökte byta men nej, det fick jag ju såklart inte (trots att vi bör gå med fler än en handledare).

Ingen är gladare än jag när detta är över - det ska bli helt underbart att slippa handledaren sedan (och det är så synd för jag gillar stället och man lär sig mycket).

Nåväl...

/mie