Min son har en trut :-)

Eskil blåser en "blåsblomma":

image267

image268

image269

Puss Puss Puss älsklingen!

/mie

Ut och res!?



Det är samma som nedan men i snyggare format.

Jösses så jag skulle vilja vinna 20.000 till en resa i vinter när det är mörkt, kallt och läbbigt.

Klicka på, klicka på

/mie

Klicka här tack

http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/62

Du måste inte tävla själv, får inga jobbiga mail utan behöver bara klicka o så är besöket räknat. That´s it!

TACK!

/mie

Slutspurt i skolan

Stor tenta i Psykiatri på lördag. Har missat varenda föreläsning pga sjukdom så det är trögpluggat - suuurt.

Inlämning av gyn-uppgift på måndag. Det känns lugnt, jag är så gott som klar.

Redovisning av ovan nämda gynuppgift på onsdag - känns också ok.

Seminarie i bla blodtransfusion och syra-bas på torsdag. Seminarie, inte examination. Det får alltså gå som det går.

Muntlig examination i klinisk medicin på tisdag 3/6. STOR och ingående exa - jag bara måste klara den - orkar inte med en resttenta där.

Omtenta i farmakologi 14/6. Gick inte dit förra gången - tills den 14 ska jag ha hunnit plugga ordentligt.

Sedan är det SLUT för denna terminen - håll tummarna för mig nu att jag orkar köra på och att jag klarar tentor och examinationer trots att jag är allt annat än 100% i form. Omtentor suuuuger!

/mie

Äntligen frisk!

Det blev inget mer. Jag höll mej på soffan och åt inget annat än Proviva och filmjölk i två dagar och det gjorde susen!

Nu är det andra plågor men det ids jag inte ens ta upp. En annan gång...

/mie

Och IGEN :-(

Mådde ok hela söndagen och tog det jättelugnt. Söndag vid 19 började jag må lite illa igen och tänkte att det var psykiskt för det kunde inte komma tillbaka igen. Eller?

Söndag vid 22 - jodå. Mår som en fyllsjuk iller igen. Tar en tavlett mot illamående och lyckas somna halvsittande i soffan.

Vid 2 drar det dock igång igen och fortsätter hela natten. Får äntligen sova lite framåt 7.30 men 8 ringer klockan och det är dags att lämna barn. Sååå dålig och iväg och lämna barn - vilken pärs säger jag bara. Kom hem igen och fick i mig lite Proviva och bröd. Somnade och sov tills klockan ringde vid 13.45, fixar en akut läkartid tills imorgon bitti kl 8.20. Jag ska be om Zofran e-som de verkar hjälpa + att läkaren får se om det finns mer prover som ska tas nu, hur vi ska gå vidare med detta.

För er som inte vet låg jag inlagd på sjukhus 3-4 dgr i höstas m dropp då jag hade en campylobactinfektion. Denna behandlades aldrig då den var på tillbakagång när den upptäcktes och det brukar tydligen inte behöva behandlas.

Det är som att jag mår ok så länge jag inget äter men så fort jag får i mig mer än lite Proviva, fil eller bröd så kommer skiten tillbaka. Nu tänker jag inte äta alls för jag klarar inte det här längre, att vara så förlamande illamående är rent knäckande

Det här blev rörigt och väldigt långt. Någon som har några smarta tankar om vad det kan vara? Någon som gått på Zofran och kan säga hur det är?

Som parentes vill jag tillägga att min karl inte är en jäkla knöl som åker och jobbar när jag är dålig men det är ju svårt att veta när man mår hyfsat varannan dag och när jag väl blev dålig nu igen var han på väg till Tallinn = det tar en stund att vända och komma hem igen

/mie

Men IGEN??

Kände mig ok torsdag kväll och mer eller mindre frisk på fredagen. Fredag kväll började jag må illa igen och sedan upprepade sig natten mellan onsdag och torsdag :( Fy tusan så dåligt jag mått denna svängen, har mått så illa att jag nästan gått åt.

Till slut gav jag upp och åkte vid 10.30 upp till SÖS där jag fick meducin mot illamåendet och dropp eftersom varje droppe jag svalde kom ut på ena eller andra sättet. Fick lämna lite prover och läkaren tyckte vi kunde utesluta maginfluensa utan det var mer troligt så att jag fått i mig något (igen - känner höstens campylobact-episod upprepas...). Tydligen var leverproverna inte helt ok så dessa ska tas om om 7-10 dgr, sedan togs lite andra prover, får se vad de visar.

Jag mådde bättre efter illamående-medicinen och droppet och fick mig även lite sömn när jag slapp må så fruktansvärt dåligt hela tiden. Efter ett tag bad jag om lite mat och piggade på mig när jag fick behålla både den och lite dryck så vid 20-tiden bad jag om att få åka hem. Nu mår jag ok, lite shaky och livrädd för att jag ska börja må illa igen. Ska faktiskt gå och sova nu - är helt slut i kroppen :-S

/mie

Men JÄVLA Murphy!

Tror ni inte jag åkte på stans jävla magsjuka igår kväll!? Var det bara för jag tyckte det var en sån "toppendag"?

Jag tog med mig pojkarna till sjöstan där de fiskade fiskdamm och så fikade vi lite. Tyvärr började det regna och blev riktigt kallt så vi höll oss mest inne i fika-stugan tills elden tändes strax efter kl 20. Vi tittade på den en stund innan vi gick tillbaka till tvärbanan och åkte hem igen.

Väl hemma var det direkt i säng som gällde, klockan var redan 21 och killarna var supertrötta! De somnade på två röda och jag landade i soffan. Och så började jag må pyton. La mig strax innan 22 och en liten stund därefter började det, förbannade magsjuka. Här har man klarat sig hela vintern och så ska man kräkas in sköna maj!?!

Hela natten har jag fått springa ända fram till 12-tiden idag. Killarna vaknade vid 9 och fick då frukost innan de placerades framför varsin TV (de fick titta på film men i varsitt rum så de skulle sitta still och vara tysta. Hemskt det låter men har man magsjuka så har man :-( )

Vid 14.45 kom N och passade killarna. De fick lunch o sedan gick de ut och lekte. Vid 18.30 handlade hon middag till dem och åkte därefter hem. Då hade jag fått i mig en fralla och lite Proviva samt fått sova ett par timmar så jag mådde faktiskt rätt hyfsat.

Nu ligger killarna sedan någon timme men de sover inte än, stackarna vilken skittråkig dag detta blev, vi som skulle haft skoj i parken idag när de var lediga :-(

Riktigt trist med magsjukan var att jag "var tvungen" att dricka cola igen. Jag som varit så himla duktig och slutat för nästan en månad sedan. Men, nu mår jag ju rätt bra igen och får se colan som "medicin", ingen mer nu utan bara Proviva och vatten!

Ska se om jag hittar något jag kan äta nu, är sugen och hungrig men kan inte komma på något alls jag vill äta.

Imorrn ska jag till Småfolk, det har gått 24h sen sista kräkset då och jag är säker på att detta inte var vinterkräksjukan utan antingen vanlig magsjuka eller kanske till och med något jag åt igår så smittar gör jag förhoppningsvis inte. Det var iaf ok med dem att jag kom och jag får väl hålla mig lite i bakgrunden och sprita händerna lite då och då ;-)

/mie