GOTT NYTT ÅR!!

Snart är det 2007 - hoppas det blir ett TOPPENÅR!

/mie

God Jul

Plötsligt var det den 23 december, hur gick det till?

22840-95

/mie

Dagisplats!!

TJOHOO!!

Det är helt sjukt, otroligt och roligt, vi har fått dagisplats till killarna! Jag ringde in till nya kommunen där vi ska bo och frågade om de hade platser från Januari då gamla kommunen betalar för dem fram till flytten och här ute finns ju inget dagis. Det fanns inga platser men hon rekommenderade mig att ringa de privata alternativen och gav mig ett nummer att ringa. Hon sa "de hade 10 platser i början av november" och jag tänkte "ja det var då det..."

Men jag ringde och berättade hur gamla mina killar är och från när vi behöver plats och jag höll på att svimma när hon på andra sidan luren säger "men vet du, jag har platser till dina pojkar" Shocked Jag började nästan grina och bara skrek "DU SKOJAR" men det gjorde hon såklart inte.

Dagiset ligger 2 kvarter från vår nya lägenhet, på väg till skolan jag ska gå! Det är Montesorri och vi ska dit och hälsa på i början av januari, det bara MÅSTE vara jättebra nu Very Happy

Vecka 3 börjar Valter sin inskolning och veckan därpå är det Eskils tur. De använder sig av "föräldraintensiv inskolning" tror jag det hette och innebär att man som förälder är med barnet 9-15 3 dgr i rad och sedan är det klart Very Happy (om det inte går skitdåligt dåra Wink )

Det vår kommun inte klarat av på 2.5 år löste vår nya kommun på FEM MINUTER Shocked Very Happy , fatta att vi ser ljust på framtiden!!!

Wunderbaaaaaar!

/mie