Omtenta imorgon

Imorgon kl 10 vill jag ha lite tumhållning, har inte lust att skriva läkemedelstentan fler gånger än två ;-)

Det är vår på gång nu och det tackar vi för.

blah blah blah

/mie

Jag har en puckad katt

Först snodde han min plats i soffan:

image259

Och sedan lägger han sej såhär:

image260

Ska det vara skönt att ligga så? Vad har jag missat?!!

/mie

Glad Påsk

Nä. Blir inte så mycket mer än så.

/m

Mamma! Jag vill ha ROSA skor

Valters enda önskemål idag när vi åkte och köpte nya vårskor till honom var att det skulle vara ROSA skor. Inget annat spelade någon roll och det var knappt hann ville prova dem ens, de var ju rosa och då var allt som de skulle.

Vi kom hem med de här till Valter:

image256


De här till Eskil:
image257


Och så ett par till till Eskil, från Kavats ekologiska kollektion:

image258


Köpte även insynsskydd till fönstrena i köket, det är små kvistar med pippifåglar på - jättesöta :-D

/mie

Snart är det påsk!

Idag ska jag på akupunktur och därefter ska det påskhandlas. Halvsov till ett matlagningsprogram förra veckan och fick en del tips på god mat som ska inhandlas. Lamm, löjromscheescake, sparris med lax och parmesan och så ägg i lite olika former såklart. Blir nog gott tror jag!

Killarna ska få påskägg också, de fick en bok och en
tavla tidigare i veckan så jag tror presentnivån redan är nådd men lite choklad och kanske en liten marsipangris var kan de få. Det ska vara små ägg i alla fall och sedan ska dom gömmas på gården!

B är ledig fram till söndag då han sticker och är borta typ hela veckan, jag är så trött på hans schema att jag nästan kräks. På senaste tiden tror jag han varit hemma sammanlagt en vecka på 6-7 veckor - kuuuuul.

Det jag surar mest över just nu är dock en vägg och inbyggd säng vi tänkt oss i vårt sovrum. B vill inte göra det själv så vi tänkte anlita snickare. Fast nu tänker vi inte det längre eftersom snickaren ville ha ungefär 60.000 mer än vad vi ens kunde drömma om att det skulle kosta. Skit också, jag VILL ha sängen och väggen men jag vill inte ha ett 60.000 kr djupt hål i fickan...

Det jag inte sörjer över är att det lät som vår ute i morse. Pip-jävlarna skrek och nu skiner solen. Det kommer iofs lite snö men det känns ändå som vår ute, det känns så!! Imorgon är det väl dessutom vårdagjämningen? och nästa helg ställer vi om till sommartid :-D

/mie

Hur gick det på tentorna då?

Jo tack, helt ok och rent åt helvete!

Läkemedelsberäkningen: UG. 0.5 p fel. Ett halvt jädra poäng och därmed underkänd. Ny tenta den 29/3.

Immunologi: G. Missade en fråga (semiblind?) och missade därmed full pott. Surt som fan men jag slipper iaf omtenta!

Nutrition: G. Helt nöjd med det resultatet iom att jag missat att det skulle vara med på tentan!

Näringslära: VG. 2p fr full pott och där är jag riktigt nöjd iom att jag missat att det skulle vara med *s*

Mikrobiologi: UG. 3 p från godkänd. Känns lite surt för den tentan var egentligen den jag kände mej säkrast på innan. Omtenta i april.

Jaja, det kunde varit värre och pluggar man inte mer än 2-3h får man skylla sig själv.

/mie

Känner du Bulan?!

Det gör jag ;-)

image255

Snyggt va!?

/mie

Ojoj, Staaackars Carola

"Det kommer dröja länge innan hon ställer upp i Melodifestivalen igen"

ÅH NEJ! Stoppa pressarna, lägg in om landssorg och en tyst minut.

Eller?

;-)

/mie - inte Sveriges största Carola-fan

Eskil just nu:

image254

Söta fina underbara killen!

/mie

Jag tror jag är ensam

Ensam om att varken vilja eller vara tvungen att se på det. Melodifestivalen that is. Jag kan inte för mitt liv förstå vad som möjligen kan vara intressant med sk*ten.

Detsamma gäller Let´s dance och anra program med sk kändisar som ska tävla mot varandra i diverse grenar. Jag fattar inte grejen helt enkelt.

Från det ena till det andra; vi har en toalett som man, när den är låst, kan låsa upp med hjälp av tex en kniv. Det visade sig vara bra när Valter låste in sig när han ville på toa ifred men sedan ville ha tork-hjälp. Det som var mindre bra var att B gav E en lektion i hur man gör och nu springer Eskil efter en kniv så fort någon låst in sej på toan. Mindre poppis hos den snart femtonåriga storasystern...

Nu ska jag försöka få smågrisarna i säng och sedan titta på Bourne supremacy, Resident evil, CSI Miami eller vad som helst, bara det inte är Melodifestivalen eller liknande ;-)

/mie

En liten kusin!

Valter och Eskil har fått en liten kusin!! Inatt kl 00.10 fick L&L en liten pojke, stort grattis!

/mi

Sparkar liv i killarnas sidor igen!

Japp, nu ska det dåliga skamvetet väck och killarnas sidor återuppväcks! Jag slopar den gemensamma sidan som ju blev dödsstöten och fortsätter på deras egna, separata sidor.

Hittills har jag flyttat över bilderna fr den gemensamma sidan plus hela september och hela oktober. Kvar är november, december, januari och februari. Puh. Vad har jag gett mig in på?! ;-)

Adresserna för de som glömt:

Valters: http://mucklan.se/valter

Eskils: http://mucklan.se/eskil

Happy surfing!

/mie


Några timmar senare:

Nu finns alla bilderna på plats, jag är ikapp :-D

Jippi!!

/mie

Tror det gick bra

Tentan var ganska lätt och jag tror att den gick bra. Eller, rättare sagt: jag vet att jag har alla rätt MEN jag är en förbaskad slarva och kan mycket väl ha glömt att skriva ut ett litet "g" eller "ml" någonstans. Så jag låter bli att ropa "hej"!

B kom hem på fm och killarna är helt tokiga, far runt här i ren glädje psykos ;-) . Vi ska försöka få dem i säng hyfsat tidigt och har bokat bord på restaurang kl 20.30, det ska bli skönt att komma hemifrån och äta lite god mat!

Imorgon måste jag sätta mig och göra klart mina beställningar, KIK var egentligen deadline på igår men jag hoppas på att det är ok att den kommer in på måndag.

Annars...ja vad händer annars. Inte så jättemycket faktiskt. Jag längtar till våren och tänkte göra ett hjärt-lungräddnings-försök på killarnas sidor. Vi får se hur det går!

Trevlig helg!

/mie