Hemligheter

Gud så trött jag blir på alla hemligheter.

Om man nu har en hemlighet, varför ens berätta att man har en? VILL man att folk ska hänga en över axeln och leta ledtrådar? Jisses så fruktansvärt barnsligt.

Och "hemlighet", det är väl inte ens rätt ord, det är mer "saker jag inte vill skriva om i min blogg". Jamen GÖR inte det då, vad är problemet?

/mie

09.57 eller...

HURRAAAA för morgontrötta barn!!!

Jag är ledig från skolan idag men har egentligen en massa jobb att göra. Trots det fick barnen vara hemma från dagis för det här med sovmorgon är faktiskt rent utsagt underbart!

Nu sitter jag och äter lunch och jobbar medan killarna tittar på Bill och Bolla. Snart kommer en leverans från Molo. Hoppas jag.

Annars ligger T på Schenker mycket risigt till ;)

/mie

Formex * 2

Två besök blev det på formex, två givande och roliga besök och lite nya saker hittade jag att ta in. Jag har dock ingen lust alls att blogga och känner att alla ord är tråkiga så jag fattar inte varför jag ens började på detta inlägg. Hur ska jag avsluta det? Jag kan avsluta det med att berätta att till middag blir det plommonspäckad skinkstek med potatis, äppelmos och brunsås. Mat är bra.

/mie

Tråkig vinter

Fy tusan vilken tråkig vinter vi har i Stockholm hittills i år. Otroligt. Jag antar att vi kommer belönas med en fantastisk vår och en underbar sommar nu. Det tycker i alla fall jag att vi är värda!

Nu ska jag äta moussaka, hemlagad. Håll tummarna för att det blir smaskens!

/mie

Lammkotletter!

Ett inlägg om lammkotletter, kan det bli mycket smarrigare och intressantare än så?!

Ikväll blir det alltså lammkotletter med råstekt potatis och champinjoner till middag. Lite sås blir det också, en kall chevre-creme fraiche-honung-färska kryddor (basilika, citronmeliss, timjan)-variant.

Jag är AP-hungrig just nu - ge mig maaaat!

Annars en slö och intetsägande dag här, var en sväng till Matador och pratade strunt + la undan lite kläder. Sedan ut i smällkalla blåsten och handla. Ja, that´s about it.

/mie

2008 - dag 3

Dag 3 på det nya fräscha året och följande har hänt:

Vi har ätit frukost 3 gånger
Vi har ätit lunch 3 gånger
Vi har ätit middag 3 gånger
Vi har fikat 1 gång (det måste ju bli bättring på den fronten ser jag)

Vi har tillbringat sjukt många timmar framför TV:n för att slippa gå ut i skitvädret

Eskil har kissat på golvet oräkneliga gånger
Katten har vält granen på Eskil en gång
Valter har hällt ut allt sitt lego på golvet 3 gånger

Låter inte detta som en rent fantastisk början på det nya året?

/mie