Helgen slut - lika så skönt!

Så var helgen på väg att ta slut, skönt det så man får vila upp sig lite. Det har varit rätt mycket den här helgen och vi har flängt än hit, än dit, haft kräftskiva och själva varit på en annan kräftskiva.

Vår egen kräftskiva gick av stapeln igår och trots kraftigt manfall var vi 6 vuxna och 5 barn (2mån-2 år). Vi åt nästan upp 4 kilo hemkokta kräftor, en stor västerbottentårta med smörstekta kantareller, 24 krustader med smarrig romfyllning, kantarellbruschetta och så bröd ost och smör!

Det var tråååk att inte Karin, Roger & Maja, Linda, Thomas & Linus och Frida, Peter, Natanael och Love inte kunde komma men alla hade ju giltigt förfall så vi fick se det positiva i det hela = mer kräftor åt oss andra ;-)

Helt underbart goda kräftor!
Världens kanske godaste kräftor!

Kräftskivan i fredags var hemma hos grannen och var rätt skojig. Jag och grannen gav upp sist och jag gick i säng vid 4 (!!!). Fast så värst mycket kräftor åt vi inte...

Nu stack B precis ibäg, han ska jobba och kommer hem imorgon natt, lagom kort sväng!

Eskil har hittat Gösta här och gnager frenetiskt på hans taggar, hur söt som helst! Han vänder sig till mage direkt nu när man lägger ner honom (Eskil alltså, Gösta ligger rätt still och blir blöt!).

Eskil & Gösta
Eskil och Gösta "leker" ;-)

Nu ska jag fota och "jobba" lite"

Över och ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback