Hemligheter

Gud så trött jag blir på alla hemligheter.

Om man nu har en hemlighet, varför ens berätta att man har en? VILL man att folk ska hänga en över axeln och leta ledtrådar? Jisses så fruktansvärt barnsligt.

Och "hemlighet", det är väl inte ens rätt ord, det är mer "saker jag inte vill skriva om i min blogg". Jamen GÖR inte det då, vad är problemet?

/mie

Kommentarer
Postat av: Sarah

men.. man kanske vill skriva saker för en del ögon, och inte för alla? Eller jag vet ju inte vad du syftar på.. men det var en tanke att det kan vara så kanske?

Postat av: mie

Om man har en låst blogg är det väl lysande att använda lösen-funktionen då. Varför ens skriva om hemliga saker man inte vill att alla ska läsa i en öppen blogg?

2008-02-04 @ 11:38:15
URL: http://mucklan.blogg.se/
Postat av: Maria med Fredrik

Nu blev jag ju jättenyfiken på vad det är för hemlighet som inte får yppas men som ändå måste nämnas! :-D
Min egen blogg är låst just nu, men det är enbart för att dölja att jag alldeles tappat lusten att blogga och inget skrivs! ;-)

Jag känner igen det där med matvägran, även om min mellanson inte kräks av att svälta. Han liksom bara kroknar. Och han äter inte förrän han känner för det (tex vandrade han Kungsleden på nästan bara 200g choklad. Lite överdrivet, men han tappade drygt 3 kilo på den 10-mila vandringen och det är 10% av hans vikt).
Nu börjar det bli bättre - ju mer han äter desto bättre aptit får han. Det enda som gäller är att alltid ha sådan mat hemma som han gillar (inte lätt att veta vad det är dock, för det kan ändras från en dag till en annan...) så att han aldrig får en chans att dippa i matintaget. Det som alltid-alltid-alltid går ner är CHIPS. Vilken tur! Världens bästa livsmedel! ;-D

2008-02-06 @ 20:53:23
URL: http://vitez.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback