En solig, rolig midsommar!

Det är väl helt otroligt men jösses vilket härligt väder vi har haft idag!

Vi tog en lugn förmiddag hemma och åt lunch innan vi vid 13-tiden tog alla barnen och for upp till Vita bergen. Där satte vi oss i Vita bergens café och njöt av kall glass och dricka samt en helt sjukt söt (men god) jordgubbsbakelse!

Barnen tog en sväng upp till midsommarstången och tog lite lotter (Eskil vann en liten nalle och Valter tjurade ur totalt för han ALDRIG vann något ;-)) medan jag och B satt och jäste lite i solskenet!

Efter en stund tog vi vårt pick och pack och gick ner till Stora Blecktornsparken där killarna röjde och lekte och hade så himla roligt i flera timmar. Det var nästan folktomt och vi la oss på en filt på gräset och lapade lite mer sol.

Därefter fick killarna hälsa på och klappa kaninerna och sedan tog vi oss mot bussen för att åka hem. I samma stund som vi kom till Skanstull vid 17.30 började det regna, vilken tur vi hade!

Nu är killarna helt slut efter vad jag tror varit deras absolut roligaste midsommarafton någonsin. Helt opretantiöst, barnvänligt och avslappnat utan smällfyllda tunga picknick-korgar, finkläder och små grodor! Vi håller som bäst på att förbereda middagen (sillsvansar, ägghalvor, färskpotatis m.m och sedan lammkotletter med potatisslantar) och sedan kommer vi, när killarna somnat, kollapsa framför "We Own The Night" med Marky Mark Wahlberg och Joaquin Phoenix!

Midsommar i stan är inte alls så dumt! Den här gången blev det ju påtvingat pga det som hänt här hemma men nästa år kommer det nog göras om - helt frivilligt :-D

Hoppas ni andra haft en riktigt trevlig midsommar ni också!



Två små kråkor i ett fågelbad ;-)

/mie

Kommentarer
Postat av: Caroline med Tim o Minea

Vilken fin bild! O söta barn såklart ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback