Här Ann - här kommer alla svaren:

Ann: Vilka kontraster! Vad skönt för er att Juno knoppade mer eller mindre hela vägen.

mie: Du skulle sett vilka blickar vi fick när vi kom på planet med TRE huliganer. Många suckar, många stön, många himlande ögon. Men tji fick dom alla för alla tre sov så gott som hela vägen ner och hela vägen hem. Inget gnäll, inget skrik, inget bråk! På vägen hem var det en tjej som skulle setat jämte Eskil som bytte plats. Vi garvade lite åt henne för hon fick plats bredvid en familj som bara hade ett barn. Bara det att det barnet skrek mer eller mindre konstant 10 timmar ner och 10 timmar hem...

 

Ann: Hysteriskt roliga nätbilder! ELler kanske bara hysteriska då det begav sig? ;) Ja, hur lämnar man ett sånt paradis? Har de mycket problem med folk som gömmer sig under bryggan och vägrar komma fram?

mie: Det var inte så hysteriskt, de hade ganska roligt faktiskt. Bäst var egentligen bildserien där valter råkar svälja en karamell han fick av två engelska damer. Man ser den hela vägen från ”oups” via "urk, en knöl i halsen" till ”nu är den nog i magen”

 

Ann: Aaah, säger man! Hur gick det med Eskil? Kom han upp själv, eller fick nån hoppa i efter honom?

mie: Det var rätt hemskt egentligen. Kolsvart ute, c:a 1.2-1.5 meter ner till vattnet och vattnet i sej var bara 10-20 cm djupt. B hoppade i efter och drog upp en dyngsur och jätterädd liten kille. Fast han hade ändå tur... 10 cm längre åt vänster och det är frågan om han ens överlevt. Eller, det hade han nog, barn klarar ju det mesta men s*tan så illa han hade skurit sig på korallerna :-S

 

Ann: Sack'n'seat, är de bra? Funderar på en till Alva så småningom. Vad hade Valter köpt? :) Glass i stora lass?

mie: Sack n seat var faktiskt riktigt bra men jag skulle nog inte köpt en till ordinarie pris. Den jag har inhandlades på Underbarabarnmässan för det facila priset av 100 kr. Tror jag det var! 

Valter skrev nog på för en öl mamman köpt ;)

 

Ann: Vilka otroligt vackra, stämningsfulla bilder av solnedgångar och annat! Och vad härliga paketbilder! Förstår att Juno inte aspirerade på att vara fotomodell just den här julen... Hoppas hon snabbt blev frisk igen!

mie: Hon var dålig 3-4 dagar och lite sänkt ytterligare 2-3 dagar men hon är som hon är, lätt och mysig ändå!

 

Ann: Mygg, finns det mycket sånt? Förtar lite av min idealbild, med tanke på att Lovisa är allergisk och skulle skutta runt och klia sina bölder något infernaliskt.

En flyghund! Håller de sig till EN ö, eller kan de ta sig runt själva mellan dem? Är de naturligt komna dit, eller fick de hjälp på traven?

Sanden ser underbar ut! Fick ni med er en flaska hem? :)

Är det många svenskar som flyger just dit?

Junos tår är fullkomligt underbara! Ja, nävarna med!

 

mie: Det fann mygg vid poolen, ingen annanstans alls. Och poolen behövde man verkligen inte vara vid.

Vette tusan hur flygande hundarna kommer dit, skulle tro att de är därifrån, de brukar finnas på såna små exotiska öar. Det är oftast inte sådär jättelångt mellan öarna så de kan nog gott flyga emellan dom!

Vi tog faktiskt inte med oss sand hem (har en fotoburk med sand fr Juno beach däremot. Kom jag på nu :-o Lustigt!) Nu flyger nog inte så många fler svenskar just till den ön längre då de la ner Maldiverna till nästa säsong L Det kostar ju så sjukt mkt pengar att åka dit att jag verkligen fattar att folk åker till Thailand istället.

 

Ann: Men vad härligt! Ön ser ut som rena Robinsondrömmen!

Atollen ser ut som en cell!

Och det där med tårna... :)

Tror att Alva helt plötsligt blev rädd för sina fötter igår när hon satt i bilstolen i köket! Hade andra strumpor på sig än hon brukar...

men annars är de ju lättroade...

Hur tar Valter glasögonen?

mie: Valter älskar sina glasögon, han var väl nästan blind utan dom, stackaren :-S

 

Ann: Rumphoppare? Det var Erik. Mycket gulligt! Speciellt när de får upp farten och i stort sett flyger över trösklarna!

mie: Nej hon kryper faktiskt hand-fot. Eller just nu sitter hon helst och så ålar hon sig dit hon ska. Men hon kan ta ett par hand-fot-krypsteg.

 

Ann: Låter som rena drömmen! Vi borde komma iväg och passa på när vi har bebis för sista gången. Tyvärr verkar ekvationen småbarnsfamiljs tid och småbarnsfamiljs pengar vara olöslig. Åka själv? Resten av familjen blir grön av avund och brakar väl ihop. ;) 

mie: Jag åker till Kreta med Juno, Eskil och en kompis + hennes soon to be 4-åring. Ska bli trevligt J

 

Ann: Mysigt! Är hon sådär lättskött? Och sover hon i en byrålåda? ;)

mie: Ja hon är rent larvigt lätt. Bara fnissar och ser glad ut. Hon sover i en hemmagjord säng som är som en hylla jämte min säng. Det var en platsbyggd bänk en gång i tiden men nu fungerar det som en liten säng till en liten fröken. Det är toppen för det är en fallhöjd på typ 10 cm mellan våra sängar så det gör inget om hon kryper iväg och jag fortfarande sover!

 

Så, det var nog allt :-D :-D

/mie

 


Kommentarer
Postat av: Ann

Men SVARADE jag inte?! Tusen tack för alla svar! Log mig igenom dem. Har också fått en fånigt lättskött bebis den här gången. Det tackar vi för! Eller så blir man mer härdad? Nej, alla tycker hon är filbunkig/prozac. Skönt som avslut!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback